O meni

Privatni casovi italijanskog

Vesna Vidić

Profesor italijanskog jezika

Facebook Twitter Linkedin

Naučite italijanski jezik online uz pomoć kvalifikovanog profesora u vreme i na način koji su prilagođeni Vama. Moje ime je Vesna Vidić. Ja sam lingvista, zaljubljenik u jezik i mislim da sve jezičke barijere mogu da se prevaziđu ukoliko se malo dobre volje začini personalizovanim pristupom skrojenim po vašoj meri i u skladu sa vašim potrebama.

Nakon što sam završila Karlovačku Gimnaziju u Sremskim Karlovcima (smer klasične filologije), upisala sam studije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu (odsek za francuski jezik i književnost) gde sam se sa Gospodinom Italijanskim srela po prvi put... Iz našeg odnosa izrasla je ljubav koja će trajati zauvek...

Od septembra 2004. do septembra 2009. radila sam kao profesor u jednoj školi specijalizovanoj za predavanje italijanskog jezika kao L2 (strani jezik). Svoje didaktičke sposobnosti razvila sam kako kroz predavanja i razne seminare pri Italijanskom Institutu za Kulturu u Beogradu, tako i kroz obuku – program praktične nastave u školi Torre di Babele u Rimu.

U međuvremenu, položila sam ispit i dobila sertifikat za nivo CILS TRE – C1 koji se kotira kao visok model QCER-a; odnosno, podrazumeva nivo vrhunske kompetentnosti i poznavanja italijanskog kao stranog jezika.

U svojoj karijeri imala sam priliku da radim na polju na kom sam se specijalizovala u terminologiji koja se tiče sektora vezanih za izgradnju i opremanje (arhitekturu, elektroniku i elektriku, vodoinstalaterstvo, inženjering i mašineriju...).

Bavim se i poslovima korespondencije, pismenim prevođenjem razne dokumentacije, kao i usmenim prevođenjem prilikom sastanaka, prezentacija, diskusija i pregovora.

Tokom svih ovih godina, nikada se nisam odrekla predavanja. Radim kako sa grupama, tako i individualno, a na časovima se nikada ne posvećujem samo onome što je polje interesovanja samog polaznika već, iznad svega, svakom elementu jezika dajući konstantnu podršku svojim đacima: uvek možete da mi pošaljete mejl i da mi postavite bilo koje pitanje koje se tiče italijanskog.

Budući da sam stekla značajno iskustvo iz mnogih oblasti, mogu da ponudim i časove poslovnog ili tehničkog italijanskog.

Prilikom predavanja, moj fokus ste vi, a moj cilj je da vas učinim kompetentnim da govorite i da se osećate udobno u italijanskom! Da učinim da živite i volite iskustvo sa italijanskim jezikom!

  • Časovi u terminima koji vama odgovaraju
  • Časovi u ambijentu koji vama odgovara (u udobnosti vašeg doma, u kancelariji, na godišnjem odmoru ili izletu)
  • Ušteda vašeg dragocenog vremena i najbolje iskorišćeno vaše slobodno vreme
  • Individualni i grupni časovi italijanskog online
  • Tempo predavanja prilagođen vašem nivou znanja i vašem napretku
  • Besplatni probni čas
  • Besplatni dodatni materijal, testovi, kontrole i analize domaćih zadataka
  • Efikasno, fleksibilno, prijatno, pristupačno, moderno, lako!

O profesoru ćete najviše saznati od učenika