FAQ

Najčešća pitanja

Za sva pitanja i nedoumice, slobodno me kontaktirajte putem mejla ili neke od odabranih platformi za video poziv (Skype, Viber, Google meet, What’s up, Messenger, Zoom) i odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.


Moji online časovi italijanskog jezika odvijaju se preko neke od platformi za video poziv (Skype, Viber, Google meet, What’s up, Messenger, Zoom). Ukoliko ih već nemate instalirane, klikom na sledeće linkove možete da ih preuzmete: Skype
Viber za desktop
Zoom
Google meet
What`s app
Messener
Za uspešno savladavanje i usvajanje jezika potrebno je raditi kontinuirano i taj kontinuitet održavati. Da biste to postigli potrebna su minimalno dva časa nedeljno uz neizbežan redovan samostalni rad koji podrazumeva stalno iščitavanje didaktičkih materijala sa prethodno održanih časova, izradu domaćih zadataka kao i pripremu pitanja za profesora a zarad razjašnjavanja eventualnih nedoumica i nejasnoća i utvrđivanja pređenog gradiva.

Ukoliko dođe do toga, pokušaćemo da stupimo u kontakt preko neke druge platforme za video poziv ili ćemo zakazati čas u nekom drugom terminu.

Trajanje individualnog časa je 50 minuta, a trajanje grupnog časa zavisi od broja polaznika. Ukoliko je polaznika dvoje trajanje časa je 60 minuta, a ukoliko ih je troje ili četvoro čas traje 75 minuta. Cena individualnog časa je 15€, za dva polaznika cena po času je 18€, a za grupu od 3-4 polaznika cena po času je 28€. Minimalni broj časova koji možete da uplatite je 5, a ukoliko se odlučite da zakažete i uplatite 10 časova od mene dobijate specijalni poklon po vašem izboru: 10% popusta ili 11. čas gratis!

Časovi se plaćaju unapred. Uplata se vrši na dinarski tekući račun, a sa časovima možemo početi po prilivu sredstava.

Da, naravno. Ukoliko želite da učite italijanski jezik preko , možemo da zakažemo i besplatni probni čas. Besplatni probni čas traje oko 20 minuta. Tokom tog vremena porazgovaraćemo o vašim željama i ciljevima koji se tiču učenja italijanskog jezika. Utvrdiću vaš nivo znanja jezika i napraviti plan rada i učenja skrojen prema vašim potrebama.

Ukoliko želite da zakažete čas kontaktirajte me putem e-mail-a ili neke od platformi za video pozive (Skype, Viber, Google meet, What’s up, Messenger, Zoom) Skype-a i dobićete odgovor o mogućem terminu održavanja časa.

Svakako da jesam. Razumem da ljudi mnogo rade, često i prekovremeno ili da su jednostavno umorni. U skladu sa vašim i mojim obavezama dogovorićemo se da zakažemo čas u terminu koji vam najviše odgovara.

Važno je da me o otkazivanju časa obavestite na vreme (najkasnije 4 sata pre zakazanog termina) i u tom slučaju čas neće biti naplaćen. Ako, međutim, čas otkažete sa rokom kraćim od 4 sata, tada se naplaćuje 50% od cene časa, a ukoliko se na istom ne pojavite tada će čas biti naplaćen u celosti.

Svi časovi zakazuju se u skladu sa zajedničkim dogovorom, međutim subota i nedelja su moji slobodni dani. Ukoliko su subota i nedelja jedini dani kada biste mogli da uklopite časove, tada možemo da se dogovorimo i zakažemo čas, naravno u skladu sa mojim vremenom toga dana i po ceni uvećanoj za 30%.

Ukratko

Naučite italijanski jezik putem skype-a uz pomoć kvalifikovanog profesora u vreme i na način koji su prilagođeni vama. Moje ime je Vesna Vidić. Ja sam lingvista, zaljubljenik u jezik, i mislim da sve jezičke barijere mogu da se prevaziđu ukoliko se malo dobre volje začini personalizovanim pristupom skrojenim po vašoj meri i u skladu sa vašim potrebama. Saznaj više


Kontaktirajte me
+381 0 60 44 25 0 25