Italijanski ONLINE

Zašto baš Online?

U današnje vreme, kada jednostavnim klikom na dugme miša ili tastature možete da otputujete u daleke predele o kojima ste nekada mogli samo da maštate, da saznate sve o nečemu što vas interesuje a neprijatno vam je da bilo koga pitate, da razgovarate sa rođacima i prijateljima iz inostranstva i pri tom ih vidite i čujete kao da su tu pored vas, ukazuju se i mnogobrojne prilike. Jedna od njih je i prilka da učite italijanski Online. Ukoliko ih već nemate instalirane na vašem računaru, tabletu ili smart phone-u, klikom na sledeće linkove možete instalirati jedan od softvera putem kojih možete učiti italijanski online.

 • Skype
 • Viber za desktop
 • Zoom
 • Google meet
 • What`s app
 • Messener

 • Šta je potrebno da biste učili italijanski jezik online?

  Bez obzira na to gde se nalazite (u udobnosti vašeg doma, u kancelariji, na odmoru ili na izletu u prirodi...) proces je vrlo jednostavan, jer sve ono što vam je potrebno da biste učili italijanski jezik online imate uvek pri ruci. To je, pre svega, vaša želja i volja da učite, računar, tablet ili smart phone i stabilna internet konekcija.

  Kao vaša profesorka italijanskog jezika online, provešću vas ne samo kroz italijanski jezik i njegove segmente, već ću vas kroz razne zanimljive tekstove, vežbe i svakodnevnu konverzaciju uvesti u čarobni svet italijanske kulture, običaja, stereotipa, načina života i ostalih zanimljivosti vezanih za Italiju i italijane.


  Prednosti učenja italijanskog jezika online

  • Želite da naučite ili poboljšate vaš italijanski, a nemate novca da putujete u inostranstvo?
  • Radite u smenama i teško vam je da se uklopite u satnicu koju vam nude škole?
  • Slobodni ste samo vikendom kada ni jedna škola ne radi?
  • Nema ko da vam pričuva decu?

  Naučite italijanski jezik online!

  Najveća prednost učenja italijanskog jezika online je upravo činjenica da vam je vaša profesorka italijanskog dostupna uvek i svuda gde postoji stabilna internet konekcija. Dakle, u bilo kom ambijentu (u udobnosti vašeg doma, u kancelariji, na odmoru ili na izletu u prirodi...), u bilo koje vreme u vašoj vremenskoj zoni, kad god i gde god da se nalazite.

  Bilo kuda, italijanski svuda!

  Šta morate da znate kada se odlučite da učite italijanski jezik online

  Za časove se možete opredeliti bilo da ste apsolutni početnik, bilo da želite da se pripremate za polaganje nekog od međunarodnih ispita, kao i ukoliko želite da poboljšate vaš trenutni nivo znanja italijanskog.

  Termin časa se uvek mora prethodno dogovoriti sa profesorkom.

  Vreme je da imate vremena

  Raspored časova ne mora nužno da bude fiksan, već se o istom možemo dogovarati od časa do časa u skladu sa vremenom i obavezama.

  Časovi se odvijaju u vreme koje vama odgovara.

  Za čas vam je potrebna stabilna internet konekcija i uređaj preko kog možete da pristupite internetu (računar, tablet ili smart phone).

  Dodatni materijal, vežbe, domaći zadaci, prolazni testovi i sav ostali materijal u pisanom obliku šalje vam se putem elektronske pošte, a isto tako ga i vi vraćate profesorki kada ga uradite. Pored toga što služe za vežbanje i utvrđivanje pređenog gradiva, mnogi autentični materijali sa kojima ćete se susretati (pesme,filmovi...) pomoćiće vam da lakše savladate pisanje ali i da vaš izgovor bude bolji i kvalitetniji.

  Svi materijali neophodni za časove usklađeni su sa nivoom znanja i progresom svakog polaznika.

  Materijale dobijate besplatno, kao i kontrolu i analizu domaćih zadataka i ostalih didaktičkih materijala koje budete radili samostalno. Za svaki deo gradiva koji pređemo dobićete ocenu i savet kako da poboljšate veštine u kojima ste slabiji i kako da utvrdite i nadogradite one koje vam dobro idu.

  Časove je moguće organizovati individualno ili sa manjom grupom polaznika (do 3-4) čije znanje italijanskog jezika je na približno jednakom nivou.

  Trajanje individualnog časa je 50 minuta, a trajanje grupnog časa zavisi od broja polaznika. Ukoliko je polaznika dvoje trajanje časa je 60 minuta, a ukoliko ih je troje ili četvoro čas traje 75 minuta.

  Kao vaša profesorka italijanskog jezika online uvek sam tu da vam pružim podršku u učenju. Za sva pitanja, nedoumice, sugestije i savete, lako mi se u svako doba možete obratiti, a odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.


  Besplatan probni čas

  Ukoliko želite da učite italijanski jezik online , preko neke od platformi za video pozive (Skype, Viber, Google meet, What’s up, Messenger, Zoom) sa vašom profesorkom italijanskog možete da zakažete i besplatni probni čas.

  Besplatni probni čas traje oko 20 minuta. Tokom tog vremena, porazgovaraćemo o vašim željama i ciljevima koji se tiču učenja italijanskog jezika. Utvrdiću vaš nivo znanja jezika i napraviti plan rada i učenja skrojen prema vašim potrebama.

  Ukratko

  Naučite italijanski jezik putem skype-a uz pomoć kvalifikovanog profesora u vreme i na način koji su prilagođeni vama. Moje ime je Vesna Vidić. Ja sam lingvista, zaljubljenik u jezik, i mislim da sve jezičke barijere mogu da se prevaziđu ukoliko se malo dobre volje začini personalizovanim pristupom skrojenim po vašoj meri i u skladu sa vašim potrebama. Saznaj više


  Kontaktirajte me
  +381 0 60 44 25 0 25