Blog

FRASI REALI ITALIANE – Volume 1

Zdravo!

Pred tobom je prvi deo priručnika FRASI REALI ITALIANE – Volume 1 - Principianti sa italijanskim frazama i izrazima.

Svrha ovog priručnika je da te nauči kako da koristiš italijanske fraze i izraze i kako da se snađeš u mnogim različitim situacijama. Da bih ti učenje učinila lakšim i efikasnijim, odabrala sam za tebe tipične izraze koje koriste izvorni govornici.

Međutim, obrati PAŽNJU!

Ne pridržavaj se minimalnih doza upotrebe, naprotiv! Preporučuje se upotreba u prekomernoj dozi na svakodnevnom nivou. To može dovesti do teške intoksikacije italijanskim jezikom i do ozbiljnih promena maternjeg jezika u italijanski.

Ukloliko navedene indikacije izostanu, obrati mi se putem sajta www.casoviitalijanskog.rs ili na mejl casoviitalijanskog.vv@gmail.com da kreiram plan i uputstvo za tvoje dalje korake ka italijanizaciji 😊 .

Srećno!

Share this post

Ukratko

Naučite italijanski jezik putem skype-a uz pomoć kvalifikovanog profesora u vreme i na način koji su prilagođeni vama. Moje ime je Vesna Vidić. Ja sam lingvista, zaljubljenik u jezik, i mislim da sve jezičke barijere mogu da se prevaziđu ukoliko se malo dobre volje začini personalizovanim pristupom skrojenim po vašoj meri i u skladu sa vašim potrebama. Saznaj više


Kontaktirajte me
+381 0 60 44 25 0 25